Szállítási feltételek

  • Home
  • Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

 

  1. A megrendelés menete

A webáruházban történt megrendelés elküldését követően a rendszer egy automatikusan generált üzenetet küld, mely tartalmazza a megrendelés részleteit, a kalkulált szállítási(még nem végleges) költséggel együtt. Ezt követően, de legkésőbb 48 órán belül küldök egy második levelet, mely tartalmazza a díjbekérőt a ténylegesen fizetendő összegről.

  1. A szállítási díj kiszámítása és a megrendelés kifizetésének módja
Szállítási költségek  ( 90 000,- Ft fölött ingyenes)
zóna országok ár forintban
1 Magyarország Szeged-személyes átvétel ingyenes
2 Magyarország 2 000
3 EU tagállamok és más európai országok(pl. Szerbia, Montenegro, Albánia, Észak-Macedónia stb) 6 000
4 USA 12 000
5 Minden más ország, de e-mailes egyeztetés után véglegesített átalány 15 000

Elképzelhető, hogy a megrendelő országába átmenetileg probléma csomagot küldeni vagy aránytalanul nagy költséggel lehetséges. Ezért az 5.pontban felsorolt esetben a szállítási költséget minden esetben levélben megbeszéljük.

A második levélben küldök egy díjbekérőt. Ennek a számára hivatkozva lehet fizetést kezdeményezni.

A következők közül lehet választani:

  • átutalás banszámlára (a díjbekérőn feltüntetve)
  • paypal fizetés magdolna.dozsa@gmail.com címre
  • myPOS fizetési linken keresztül bankkártyával (a fizetési linket a második e-mail tartalmazza, amennyiben a vevő ezt a fizetési módot választotta megrendeléskor).

A díjbekérő ellenértékének megérkezése után postázom a megrendelt terméket. A szállítást a Fürgefutár cég végzi. Ha valaki házhozszállítás helyett csomagpontra szeretné, jelezze ezt az első levél megérkezése után vagy a megrendelő megjegyzés rovatában. Ez a díjon nem váltosztat.

  1. Szállítási határidő

A díjbekérő kiegyenlítését követően a lehető legkorábban, de legfeljebb 6 napon belül postára adom a csomagot. Amennyiben egyedi megrendelésről, vagy nem készleten lévő, még elkészítést igénylő termékről van szó, a fentebb említett idő az adott terméknél feltüntetett elkészítési idővel meghosszabbodik. A csomag kézhezvételét követően kérem vizsgálja át gondosan a csomag külsejét, nincs-e rajta külsérelmi nyom. Amennyiben kifogásolható az állapota, vegyen fel jegyzőkönyvet a futár jelenlétében a későbbi felelősség könnyebb megállapítása érdekében.

 

 

hu_HUMagyar