A karantén-lét sokunktól sok mindent elvett. A teljes lista felsorolása nélkül most kézművesként a valós, emberi találkozásokat emelném ki. Azért ezt, mert a vevői visszajelzések kihatnak az egész tervezési folyamatra.

Visszajelzések híján öltözéket tervezni, alkotni fájóan steril, kissé öncélú folyamat. Egy kalap vagy ruha viselőjével válik teljessé. Nem áltatom magam a vásárok gyors visszatérésének reményével, ezért próbálkozom és merészkedem az online térbe. Az interaktivitáson még dolgozom.

No, de a vásárok hiányának mégis volt némi pozitív hozadéka . Teljesen átstrukturálta számomra az időt. megszűnt az a sürgető érzés, hogy már nyakunkon az új szezon, én meg még itt toporgok híján az új kollekciónak. Tehát: az idő kitágult, végtelennek tűnt, és vevők híján úgy döntöttem, kísérletezésbe kezdek. Hadd nemezeljek ma magamnak!!!

Régi vágyam nemezfelsők : topok, tunikák, mellények, kabátok készítése. Ezek idő-, hely- és költségigényes termékek. Műhelyem szűkössége és fizetőképes vevők hiánya többször eltántorított attól, hogy ez irányba mozduljak. Most mégis léptem egyet-kettőt… A folyamatokról, pl. műhelyem kitágításáról, a kabátka és mellény születésének fázisairól igyekszem e helyütt is képileg beszámolni.

Hadd nemezeljek ma magamnak!